Du kan spille fodboldgolf i Kolding

Fodboldgolf

Fodboldgolf er en sjov og hyggelig måde at være sammen på for hele familien. Spillet er enkelt og derfor kan alle være med, uanset alder og evner med en fodbold. Spillet byder på motion og konkurrence og går i al sin enkelthed ud på at sparke en bold  igennem, under eller over de anlagte forhindringer og i hul på færrest mulige spark.

Spillet er en mellemting mellem golf, fodbold og minigolf. Køllen/jernet er skiftet ud med foden og golfbolden med en fodbold. På banen der minder om en golfbane, er der opstillet forhindringer, som man skal passere inden bolden skydes i et 60 cm bredt hul.

Fodboldgolf er en sjov og hyggelig måde at være sammen på for hele familien. Spillet er enkelt og derfor kan alle være med, uanset alder og evner med en fodbold.

 

Medbring gerne egen mad og drikkevarer.

 

Fodboldgolf i Hejls 

Har du lyst til anderledes aktivitet så besøg Kolding Fodboldgolf, Hejls Landevej 83, 6094 Hejls.

Her finder du 18 spændende huller og banen tager ca. 1,5 time at gå igennem.

 

Fodboldgolf i Bramdrupdam

Du finder ligeledes fodboldgolf i Bramdrupdam, Skovæblevej 3, 6000 Kolding. Her kan du spille på 27 huller, fordelt på en 18-huls bane med almindelig sværhedsgrad og så tilbydes der en 9-huls bane, der har en sværhedsgrad, så selv profferne får sved på panden.


Tags
Leg
Oplevelseskortet
Se på kortet!