Lyshøj Fjordbad

På nordsiden af Kolding Fjord ligger Lyshøj Fjordbad. Badebroen strækker sig 85 meter ud i Kolding Fjord, hvorfra der er den smukkeste udsigt over fjorden. I tilknytning til broen findes offentlig toilet (handicapvenligt) og offentlig omklædning, der er åbent fra 6-22 hver dag. Samt sauna for medlemmerne af vinterbadeklubben Hop i fjorden.

Både på og ved broen er der mange muligheder for ophold og aktivitet. Broen er indrettet med faste borde og bænke og på græsarealet, der ligger i tilknytning til broen, er der plads til at spille bold, holde picnic og lege. Der er ligeledes mulighed for ophold under halvtag på bænken ved omklædningsbygningen og på den flotte cirkelbro.

Tæt ved kysten er der lavvandet og bunden er løs med flere muslingebanker. Fra badebroen er det muligt at benytte havsvømmebanen, der er markeret med gule bøjer.

Broen og det tilknyttede græsareal er udvalgt til at være en temastrand i Naturpark Lillebælt. Læs mere om temastrandene.

Se en oversigt over Kolding Kommunes strande.

Tjek badevandet før du tager af sted

Følg badevandskvaliteten for alle strandene via badevands-app'en. App'en kan hentes gratis - søg på badevand/bathingwater.

Du kan også læse mere om badestrande og vandkvalitet på www.kolding.dk/badestrande

Find vej

Parkering ved det grønne areal, Fjordvej, 6000 Kolding 

Bybus nr. 7 har stoppested tæt på badebroen.

 


Oplevelseskortet
Se på kortet!