Løverodde Strand

Tæt op ad Stenderupskovene og ud mod Lillebælt ligger Løverodde Strand. Stranden og området omkring har helt tilbage til slutningen af 1800-tallet været et yndet udflugtsmål. Her er der mulighed for at bade, lege på naturlegepladsen og grille medbragt mad. Eller lade sig friste af menukortet hos den nærliggende café.

Stranden er en god og børnevenlig strand  med fint sand og lavvandet kyst med sand- og stenbund. Over stranden vajer det Blå Flag, der bl.a. vidner om god badevandskvalitet og gode faciliteter.

Umiddelbart ned til stranden ligger en stor parkeringsplads, hvorfra der er nem adgang til ophalerplads og anløbsbro. Der findes desuden en badebro, kiosk, toilet samt handicaptoilet. Der findes også legeplads og bålplads samt et stort græsareal til picnic og leg. Lidt tilbagetrukket fra stranden ligger Café Løverodde.

Tjek badevandet før du tager af sted

Følg badevandskvaliteten i badesæsonen via badevands-app'en. App'en kan hentes gratis, søg på badevand/bathingwater. Du kan også læse mere om badestrande og vandkvalitet på Kolding Kommunes hjemmeside.

Find vej

Løveroddevej 12, 6092 Sønder Stenderup