Kolding Stadsarkiv har åbent online

Kolding Stadsarkiv - helt digitalt

Gå på Kolding Stadsarkiv hjemmefra og bliv klogere på Koldings historie. På hjemmesiden kan du finde forskellige digitale muligheder for at deltage i eller få mere viden om Kolding. Du kan fx finde alle Koldingbøgerne fra perioden 1970-2012. Eller gå på KoldingWiki eller Arkiv.dk. Besøg Stadsarkivet hjemmeside.

KoldingWiki

på KoldingWiki har alle borgere mulighed for at deltage og være medskrivere af historien på samme måde som på den "store" Wikipedia. Formålet med wiki'en er at understøtte lokal forankring og medejerskab omkring historien, så vi i fællesskab kan skabe en aktiv historiebevidsthed. Brug KoldingWikien og vær med til at sætte alle hjørner i Kolding på det historiske landkort. Besøg KoldingWiki.

Arkkiv.dk

I arkiv.dk søger du i materiale, der opbevares i mere end 580 danske lokal- og stadsarkiver samt et mindre antal specialsamlinger. En del materiale er digitaliseret, så du umiddelbart kan se det her på arkiv.dk, og der kommer løbende nyt til. Men der er lang vej endnu, inden alt er digitalt, så i mange tilfælde skal du henvende dig direkte til et arkiv for at se materialet. Besøg arkiv.dk's hjemmeside