NiCOLAI kultur

Nicolai er et kulturmekka i hjertet af Kolding. I fem tidligere skolebygninger finder man Nicolai. Nicolai er et kulturelt kraftcenter, som består af 5 selvstændige huse, men som også fungerer som én kulturel helhed. Rammerne signalerer både kvalitet og nytænkning – noget der går igen i husenes tilbud. I Nicolai dyrker vi mangfoldighed, kreativitet og nye møder mellem kunstarter og kulturudtryk. Her arbejder de frivillige side om side med de fuldtidsansatte, amatørerne side om side med de professionelle, de kommunale institutioner side om side med private virksomheder.

Nicolai er også koldingensernes kulturelle legeplads – her kan man få hjælp og plads til at realisere sit kulturprojekt, hvad enten det er stort eller lille.

I Nicolai finder du midtbyens biograf, Nicolai Biograf og Café, der viser både smalle og brede film. Børnekulturhuset Nicolai for børn er er fyldt med aktiviteter for og med børn. I Kolding Stadsarkiv kan man finde fortællinger om livet i Kolding og i Nicolai Kunst & Design præsenteres professionelle udstillinger med kunst, design og kunsthåndværk. Her finder man også iværksætterhuset House of Design. I Nicolai Scene er der koncerter, teater, dans og meget mere. Midt i det hele finder man den gamle skolegård - et spændende og prisbelønnet byrum, der danner ramme om mange forskellige aktiviteter hele året rundt.

Kontakt:
Informationskontoret
Skolegade 2B, 6000 Kolding

Tlf: 79 79 10 34
Mail: https://www.nicolaikultur.dk/

http://www.facebook.com/nicolaikultur