SlotssøBadet Spar Nord Tri, 2021

Så snart vi kender dato for Spar Nord Tri i 2021 retter vi denne artikel til. Nedenfor kan du læse om distancer og tidspunkterne for Spar Nord Tri afholdt d. 15. september 2019.

 

SlotssøBadet Spar Nord Tri tilbyder Triathlon i flere forskellige distancer med start og mål ved SlotssøBadet, Hospitalsgade 6, 6000 Kolding: 

1/10 Ironman kl. 11.00 og kl. 11.30
400 m. svømning – i svømmehallen
18 km. cykel – rute mod Alpedalen og Seest – Drafting ikke tilladt.
5 km. løb – rundt om Slotssøen

¼ Ironman kl. 10.00 og kl. 10.30
950 m. svømning – i svømmehallen
45 km. cykel – rute mod Alpedalen, Gelballe og Skanderup – Drafting er tilladt.
10 km. løb – rundt om Slotssøen

Vi tilbyder også i 2017 Børnetri – kl. 12.30
300 m. svømning – i svømmehallen
10 km. cykling – rute mod Alpedalen
3 km. løb. – rundt om Slotssøen

Se cykelruterne.

SlotssøBadet tilbyder både cykeltræning, løbetræning og svømning. Du er velkommen til at træne med, men kan naturligvis også deltage i Triathlon stævnet udenom tilbuddet.

Øvrige informationer:

Skiftezone – beliggende på græsarealet ved Slotssøen – tæt på SlotssøBadet. Skiftezonen er indhegnet og der er stativer til cyklerne. Der forefindes lille kasse til alle deltagere ved skiftezonen.

Start – Holdvis start – med max 56 svømmere ad gangen. Fordelt på 14 baner – dvs. 4 på hver bane. Der svømmes i 27 grader varm vand – indendørs bassiner.

Cykelruten – vi har forsøgt at lave cykelruten så sikker som muligt. MEN værk opmærksom på at færdselsreglerne altid gælder. Cykelhjelm skal bæres under løbet. Drafting er tilladt. SIDSTE – Cykelruten i indre by vil være afspærret af hensyn til sikkerheden.

Løb – Løberuten foregår rundt om Slotsøen i centrum af Kolding. Der er ingen trafik og der løbes i naturskønne omgivelser. Underlaget er grus og fliser.

Ankomst – Du kan parkere tæt ved målstregen. På parkeringsarealer ved SlotssøBadet. Omklædning i SlotssøBadet forinden løbet. Vær i god tid.

Pris: Pris for voksne dvs. over 15 år er kr. 200,- Alle herudover kr. 100,-. Køb billet

Præmier: Der vil være en deling af pengepræmier samt øvrige præmier til de hurtigste i alle kategorier.