Bramdrupdam Dam

Bramdrupdam Dam ved Troldhedestien

Bramdrupdam Dam er et grønt område, et mødested og stoppested på Troldhedestien i Bramdrupdam. Her ligger ”stationsbygningen”, hvor du kan nyde madpakken i ly for vind og vejr med udsigt til både Troldhedestien og den smukke dam. Der er adgang til toilet (handicaptilgængeligt), vand, cykelstativ, cykelpumpe, samt strøm til elcykler, -kørestol og -scooter. Toilettet er åbent kl. 6-21.

En bred sti rundt om dammen forbinder klatreland, plateauet ned til søen og flere bænke. Stien har fast belægning og tilgængelig for både kørestol eller barnevogn. 

Bramdrupdam Dam er en del af projektet "Troldhedestien - mødesteder og oplevelser for alle”. Håbet er, at mange vil mødes og dele nogle dejlige oplevelser i området omkring Bramdrupdam Dam og langs Troldhedestien. www.kolding.dk/troldhedestien

Oplevelser rundt Bramdrupdam Dam

Bramdrupdam Dam er tidligere trinbræt på den gamle privatbane Troldhedebanen, der forbandt Kolding med Troldhede. I dag er banen omlagt til naturstien Troldhedestien, der forbinder området med Kolding by og Marielundskoven og mod nordvest Ferup Sø og Donssøerne. Langs Troldhedestien er der forbindelse til flere grønne stoppesteder - Skovløberhuset og Dybvadbro station

I Marielundskoven, Bramdrup og Kolding skov er der flere stier og afmærkede vandreruter, ridespor og MTB-spor. Og en række kulturhistoriske spor fra den tidligere romantiske have anlagt omkring Marielundsøen. I skoven findes også faste orienteringsløbsposter. Få et overblik over oplevelser og faciliteter i de tre skove.

Find vej til Bramdrupdam Dam

I bil: Der er adgang i bil til Bramdrupdam Dam fra Damstien 3, 6000 Kolding

Til fods og på cykel: Bramdrupdam Dam ligger 2 km fra Skovløberhuset i Kolding Skov og 3 km fra Dybvadbro Station. Stien er tilgængelig med niveau fri adgang.

I offentlig bus: Bybus 3 og 5 har stoppested tæt ved Bramdrupdam Dam.