Klimapavillonen ligger bag Parkhallen

Klimapavillonen i Bypark Øst

Besøg klimapavillonen med madpakken eller tag lidt brænde med og tænd op i bålstedet. Klimapavillonen ligger lige på grænsen mellem naturen og byen i Bypark Øst lige op og ned af Marielundskoven. Klimapavillonen er indrettet til undervisning og hyggeligt ophold lige ved søen. 

Det grønne område omkring Klimapavillonen har været midtpunkt for et større klimaprojekt, der har gjort parken til et spændende sted med stier, broer og vandløb. Læs mere om klimaprojektet på http://klimavand.dk/projekter/klimavand-byparken/

Oplevelser rundt om Bypark Øst og Klimapavillonen

Bypark Øst har forbindelse til træningspavillonerne ved Troldhedevej og Marielundskoven via Troldhedestien, der fører dig videre ud i et stort oplevelseslandskab nord for Kolding - se mere om oplevelser ved Troldhedestien.

Ind mod byen i vestlig retning har parken forbindelse til Legeparken, Byparken, Slotssøen og Vifdamanlægget. Du kan følge den blå Kløversti hele vejen (5,5 km frem og tilbage). 

Find vej 

I bil: Parkering på Legeparkens parkeringsplads med indgang fra Skovvangen. Herfra går I under vejen og drejer til venstre og krydser Dyrehavegårdsvej.

På cykel: Der er adgang til parken fra Dyrehavegårdsvej og Fynsvej igennem Parkhallens parkeringsplads. Samt fra Troldhedestien via Troldhedevej

 


Tags
Bål
Oplevelseskortet
Se på kortet!