Ruter i Hylkedalen

Hylkedalen - stier og ruter

Hylkedalen byder på flotte udsigter og store og små stier på begge sider af Seest Mølleå, der snor sig igennem det kuperede istidslandskab. I området finder du både afmærkede ruter og små og store stier, der har forbindelse til boligområderne eller fører dig igennem indhegningen, der afgræsses af får. 

Ruter i Hylkedalen

Hylkedalsruten er en 4 km lang rute, der går fra Hylkedalsvej nær motorvejsbroen og Ravnsbjerg Skov og hele vejen til Tankedalsvej. Ruten er markeret i begge retninger og varierer fra smalle stier til brede grusveje. Hylkedalsruten er en del af ruteforslaget Den Grønne Ring, der forbinder Hylkedalen med Seest gl. grusgrav, Kolding Å og Dalby Møllebæk.

Birkemusruten er en 3 km lang rute med udgangspunkt fra Trailcenteret. Ruten udnytter alle Hylkedalens højdemeter og kan nogle steder være lige stå stejl som den er smuk. (Ruten skiltes i løbet af uge 39 i forbindelse med indvielse af Trailcenteret). 

Orienter dig på vores oplevelseskort, hvor du kan klikke Hylkedalsruten, Den Grønne Ring og snart også Birkemusruten til. 

Find vej til Hylkdalen

Der er flere muligheder for parkering, hvis du vil besøge Hylkedalen.

Trailcenteret, Holbergsvej 50, 6000 Kolding

P-plads Eliassensvej

P-pladsen tilknyttet Funky Monkey Park med adgang fra Hylkedalsvej

 

 


Temaer
Vandreruter