Badeland i Kolding Slotssøbadet

Slotssøbadet - Koldings badeland

På bredden af Slotssøen og med udsigt til Koldinghus ligger Koldings store våde legeplads, Slotssøbadet, Hospitalsgade 6, 6000 Kolding.

Her finder du varmtvandsbassin, dampbad og babybassin eller du kan bare give den gas i vandrutchebanen. Efter du har været aktiv kan du slappe af med lækker wellness i Dronning Dorotheas Badstue. Var det noget med et Hamambad, en stenkursmassage, lidt saunagus eller måske en tur i Den Blå Lagune? Dronning Dorotheas Badstue byder på alle former for forkælelse af krop og sjæl. Badstuen er indrettet, som da Dronning Dorothea boede på Koldinghus i 1500-tallet. Det gør besøg og behandlinger til en helt særlig oplevelse.

Bassiner

I SlotssøBadet er der 7 forskellige bassiner: Konkurrencebassin, træningsbassin, øvebassin, varmtvandsbassin, børnebassin og morskabsbassin. Du finder desuden vores spabad mellem konkurrencebassinet og træningsbassinet.

SlotssøBadets konkurrencebassin
SlotssøBadets konkurrencebassin har flg. mål: L: 25 m/B: 21 m/D:1,8-4,5 m. Temperaturen i bassinet er ca. 27° C. Der er mulighed for at springe i vandet fra både 1-meter vippe og 3-meter vippe. Der må springes fra vipper fra kl. 10.00

Træningsbassin
SlotssøBadets træningsbassin har flg. mål: L: 25 m/B: 12,5 m/D: 1,3-1,8 m. Temperaturen i bassinet er 28° C.

Øvebassin
SlotssøBadets øvebassin har flg. mål: L: 12,05 m/B: 5 m/D: 0,8 m. Temperaturen i bassinet er 28° C.

Varmvandsbassin
Varmtvandsbassinet har flg. mål: L: 12,5 m/B: 8 m/D: 1,4 m. Temperaturen i bassinet er 34,8° C. SlotssøBadets varmtvandsbassin benyttes bl.a. til følgende aktiviteter: Vandgymnastik, babysvømning m.m

Børnebassin
Baby-plaskebassinet har en dybde på 0,30 meter. Temperaturen i bassinet er 32° C. Forbeholdt de mindste børn op til max 8 år. Familiens mindste medlemmer vil finde stor fornøjelse i dette bassin. Her finder du søløven, bambushytten og den populære vandkanon.

Morskabsbassin
SlotssøBadets morskabsbassin har en dybde på 1,4 meter. Temperaturen i bassinet er 28,5° C. I morskabsbassinet finder du en boblezone, en paddehat, en massagevandstråle og ikke mindst en modstrømskanal.

Spabad
SlotssøBadets spabad er for max. 10 personer. Temperaturen i spabadet er 38,8° C

Vandrutschebane mm.
I SlotssøBadet finder du også den 55 meter lange rutschebane, romersk dampbad og masser af forskellige badedyr.

 


Oplevelseskortet
Se på kortet!