Du kan få wellness i Kolding i Slotssøbadet

Wellness

I Dronning Dorotheas Badstue får du en skøn wellness oplevelse i historisk indrettede omgivelser. Dronning Dorotheas Badstue er en del af Slotssøbadet, som du finder på Hospitalsgade 16, 6000 Kolding.

Der er et vælg af faciliteter i badstuen:

Dampbad
Indrettet med dampfontæne i midten af dampbadet. Mulighed for "det kolde gys" i selve dampbadet. Ca. 48 grader og luftfugtighed på 95%

Sauna
Luksus sauna i middelalderstil ca. 80 grader.

Sauna med lysterapi
Ca. 60 grader med skiftende lys til påvirkning af sindsstemning.

Udendørs sauna
På terrassen er der en udendørssauna ca. 80 grader. Herfra kan udsigten over Slotssøen også nydes.

Koldtvandsbassin
14 grader, til neddrosling af kropstemperaturen.

Saltbassin
29% saltholdig vand med flydeeffekt som ved Det Døde Hav. Særligt godt mod visse hudlidelser. Vær opmærksom omkring særlige sikkerhedsforskrifter. Briller påkrævet.
Vi gør opmærksom på, at saltbadet kan farve smykker og tage farven af badetøj.

Duftbassin
36 grader. Oplev forskellige duftindtryk fra dag til dag. Kom og oplev foråret, sommeren, julen osv.

Relaxbassin
35 grader. Spabænke integreret i bassinet til afhjælpning af muskelsmerter osv.

Grotten
35 grader. Svøm fra relaxbassinet ind i den mørke grotte, hvor du kan nyde roen i det varme vand.

Behandlinger
Der er et stort udvalg af behandlinger blandt andet tilbydes traditionelle massager, indpakninger, bodyscrubs, hydrotherapi, ansigtsmasker, fodbade m.v.

Terrasse
Oplev den fantastiske udsigt fra terrassen, som giver et fremragende udsyn til Koldinghus og Slotssøen. Der er mulighed for at få kroppen varmet igennem i det udendørs spabad.

Frugt
Der er under hele opholdet i Dronning Dorotheas Badstue mulighed for at nyde frisk frugt og kolde/varme drikke uden ekstra betaling.

SlotssøBadet
Når indgangen til Dronning Dorotheas Badstue er betalt, står også SlotssøBadets bassiner til fri afbenyttelse inden for normal åbningstid.

Omklædning
Foregår i det nederste afsnit. Skabene er elektroniske og der er mulighed for at tørre hår m.v. i omklædningen. Du får udleveret badekåbe og håndklæde inden du besøger selve badstuen.

Butik
Der er mulighed for at købe produkter med hjem, som bla. bruges i forbindelse med de tilbudte behandlinger. Herudover tilbyder butikken i Badstuen også gode gavemuligheder mv.


Oplevelseskortet
Se på kortet!