Dyrk MTB i Hylkedalen

Mountainbike i Hylkedalen

MTB-sporet i Hylkedalen er anlagt som et 1,9 km langt spor med cirka 60 hm og en lang nedkørsel på lidt over 600 meter fra sporstart til Hylkedalvej. Sporet er blåt med flere features, som giver mulighed for at både begyndere og øvede ryttere kan føle sig udfordret. Sporet går gennem skovbryn og langs ådalens stejle skrænter med nogle helt fantastiske udsigter.

Sporet er ensrettet (mod uret), så vær opmærksom på køreretningen. Tilbagekørslen sker på vandre- og cykelsti på sydsiden af Seest Mølleå. Her er der samkørsel i begge retninger med gående, cykler og heste indtil yderligere MTB-spor er anlagt. Brug alternativt asfaltcykelstien langs Hylkedalvej tilbage til sporstart. Ruten er ca. 3 kilometer hele vejen rundt.

Mountainbikesporet ligger i forbindelse med Trailcenter Seest - Hylkedalen, hvor der er mulighed for omklædning, toilet, vand mm.

Sporet er bygget af Kolding Kommune i samarbejde med Trailbuilders Kolding og mountainbike-klubberne. Ved fejl og mangler brug gerne Kolding Kommunes ’Giv et praj app’. Alternativt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Find vej til MTB-sporet i Hylkedalen

Parkering: Trailcenteret, Holbergsvej 50, 6000 Kolding

Ved parkeringspladsen finder du oversigtskort over ruten, hvorfra der er skiltet til MTB-start.


Temaer
Cykelruter
Oplevelseskortet
Se på kortet!