I Bramdrup Skov er skiltet en riderute rundtur

Riderute Troldhedestien og Bramdrup Skov

Oplev naturen langs Troldhedestien og i Bramdrup Skov fra hesteryg. I skoven er skiltet to riderute, der krydser hinanden ved Troldhedestien og giver dig mulighed for en kortere eller længere tur.

Riderute Bramdrup Skov: Rundturen, der starter fra P-pladsen ved Bramdrupskovvej går ned til Troldhedestien og tilbage til Kolding Rideskole. Ruten er ca. 3 km og skiltet i en retning – mod uret. Ruten går på mindre spor og større skovveje.

Riderute Troldhedesti: Rideruten går i siden af Troldhedestien fra Ndr. Ringvej til Påbyvej. Denne rute er skiltet i begge retninger og er 4 km målt en vej. Fra Påbyvej kan der rides videre til Ferup Sø (5 km).

Tag hensyn – ikke alle er trygge ved heste

Vær opmærksom på, at du overalt på ruterne kan møde andre skovgæster. Når du rider langs skovvejene skal du ride i siden af vejen, således der også er plads til andre skovgæster og at eventuelle hestepærer ikke lander midt på stien. Langs Troldhedestien er der etableret et særligt ridespor.

Se startsteder for rideruterne

Riderute Bramdrup Skov: Bramdrupskovvej, 6000 Kolding - der er ikke mulighed for at parkere hestetrailer

Riderute Troldhedestien: Troldhedevej, 6000 Kolding eller Påbyvej, 6000 Kolding - der er ikke mulighed for at parkere hestetrailer